Läs testet

Smarta hemmet

Arkadkul

Apptips: Ready steady play

En serie arkadspel i miniformat.

Publicerad:

2 mar 2016 - 19:03

Uppdaterad:

2 mar 2016 - 19:03

Ready steady play är ett spel, eller kanske snarare en serie spel, i arkadstil där det är snabba reaktioner som gäller och du spelar mot ditt eget high score. Det hela utspelar sig i westernmiljö med grafik med 8-bitarskänsla, som dessutom är svartvit, vilket ger en förvånansvärt charmig spelkänsla.

Totalt finns det fem olika delmoment i spelet, och du måste klara varje med tillräckligt hög poäng för att låsa upp nästa. Tre av dem går ut på att skjuta med pistol, i ett av dem är det banditer, i ett annat en slant som inte får nudda marken, och i det tredje i takt till musiken. Din pistol har på klassiskt westernmanér sex skott, så efter det måste man svepa över skärmen för att ladda om. De två sista är ett enklare plattformsspel och ett där du ska fånga kor med lasso. 

Spelet låter dig prova innan köp, och innehåller inga in-app-köp när du väl har betalat. Målet är som sagt high score i varje spelmoment, även om du också kan uppnå olika nivåer. Den här stegen är dock väldigt brant – 100 poäng för nivå 1, 1 500 poäng för nivå 2 … Man kan också invända att det inte är alltför mycket utmaning att få de 100 poängen för att låsa upp nästa nivå. Men gillar du denna typ av förströelse är det välgjort och prisvärt.

Senaste Apple-testet

Färskaste Android-testet

Senaste Windows-testet

Spännande tillbehör

Senaste Samsung-testet

Senaste Sony-testet

Ios - senaste testet

Heta armband och klockor

Senaste telefon-testet

 

Mest kommenterat

Hetaste apparna

Senaste apptestet

Hetaste tillbehöret

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!