Senaste testet

 • Vissa smarta funktioner från bolagets toppmodell men också ett väsentligt lägre pris. A3 kan vara det bästa från två världar.

Aktuellt just nu

Mest kommenterat

Senaste testet

Hetaste apparna

 • Kraftansamling

  Klockfrekvenserna ökar och processorkärnorna blir fler. Vi har valt ut åtta mobiler som innehåller den vassaste hårdvaran som går att komma över idag. För att hitta en vinnare har vi inte bara tittat på råstyrka i form av benchmarks och beräkningskraft, utan också jämfört hur mobilerna fungerar i praktiken, granskat kvaliteten på kamerorna och testat hur länge batterierna håller.

  28 jun 2013 - 16:26
 • Telenor om 4G till Iphone 5

  Telenor lanserade nyligen 4G till Iphone 5 - men täckningen är begränsad till landets tre största städer. Nu försvarar Telenor att man släppt tjänsten till kunderna.– Täckningen har blivit bättre, och är nu så pass god att vi känner att vi kan lansera tjänsten till våra kunder, säger Alexandra Carlsson, pressansvarig hos Telenor, till mobil.se.

  17 jun 2013 - 12:53
 • Via 1800MHz-bandet

  Nu kan Telenorkunder använda 4G till Iphone 5, senaste Ipad och Ipad Mini. Men själva täckningen är mycket begränsad - i praktiken går det bara att surfa i 4G-hastigheter i centrala delar av landets tre största städer.- Vi vill inte ge våra kunder fel förväntningar och därför är det viktigt att poängtera att täckningen fortfarande är begränsad, säger Alexandra Carlsson, pressansvarig hos Telenor.

  17 jun 2013 - 10:37
 • Norrländsk ödesfråga

  Storuman är inte som Stockholm. För den som byggt sitt företag i Norrlands inland kan tillgången till snabb internetuppkoppling jämna ut spelreglerna gentemot mer tätbefolkade områden. Det skriver fem företagare bland dem slalomlegenden Stig Strand på dagens debattsida i Dagens Industri.

  30 apr 2013 - 08:38
 • Vecka 15

  Två nya massiva mobiler från Samsung, 4G till Iphone 5 och Google Glass förklarat - det har varit en minst sagt händelserik vecka i mobilvärlden. Här hittar du en sammanställning av de bästa - och mest lästa - nyheterna på mobil.se under vecka 15.

  14 apr 2013 - 10:00
 • Efter 4G-lanseringen i 1800-bandet:

  "4G-täckningen är extremt begränsad", "Går vi ut med att vi har 4G till Iphone 5 ska man kunna använda telefonerna överallt" - konkurrenterna dömde snabbt ut Tele2:s satsning på 4G till Iphone 5. Nu svarar Tele2 på kritiken. - Ja, det är begränsad 4G-täckning, men varför ska vi inte ge det till kunderna om vi har den möjligheten?, säger Samuel Skott, ansvarig för Tele2 Privat.

  10 apr 2013 - 15:19

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!