Ny baksida och bottenkontakt

Nya bilder på Iphone 5

Nu har det kommit ännu fler bilder som sägs visa nästa Iphone. Allt mer tyder nu på att en större skärm, en mindre bottenkontakt och ett annorlunda baksida finns bland förändringarna.

Publicerad Uppdaterad

De obekräftade uppgifterna om nästa Iphone blir fler ju närmare den förväntade lanseringen vi kommer. Nu tyder mycket på att en del av de uppgifter som förekommit också kommer att bli verklighet i den produkt som Apple släpper.

Även om bilderna från sajten iLab inte är officiella ger de ett trovärdigt intryck och visar bland annat upp enskilda komponenter i detalj. I skrivande stund finns bilderna här.

Bilderna på telefons fram- och baksida visar en telefon där designen påminner en del om Iphone 4 och 4S. Bakstycket har en ny konstruktion med en baksida i metall istället för glas. Bilderna där man kan se telefonens underkant visar en mindre bottenkontakt som det tidigare har förekommit uppgifter om där ser man även det flyttade hörlursuttaget uppgetts vara en av anledningar till att Apple valt att krympa bottenkontakten.

Apple väntas presentera den nya Iphone-modellen under hösten.