Smarta hemmet

  • Fitbit Charge 2 är väldigt behändig när det kommer till att hålla koll på din träning men förväntade dig inte att det är en ”smartklocka”.

  • Tile är en liten Bluetooth-tracker som ska hjälpa dig att hålla reda på nycklarna eller luren.

  • Det verkar som om Tomtom har svaret på vad som är nästa steg för stegräknarna.

Läs senare med Pocket

Apptips: Samla allt intressant

Hittar du en länge artikel du vill spara för att läsa senare är nya appen Pocket en hjälp. Det är gamla appen Read it later som med hjälp av bland andra Google fått nytt namn och utseende.

Publicerad:

20 apr 2012 - 10:47

Uppdaterad:

20 apr 2012 - 10:47

Read it later som alltså nu fått namnet Pocket istället har liksom de liknande apparna Instapaper och Readability idén att du ska samla artiklar för att kunna läsa senare när du har tid.

Surfar du på webben och stöter på en längre artikel så kan du via en genväg i webbläsaren lägga till den i din samling med innehåll du vill spara för at ta del av i lugn och ro. Du kan spara artiklar, filmklipp och annat och du kan göra det genom att lägga till det från webläsaren i datorn eller genom att mejla till en speciell adress du får. Dessutom fungerar Pocket tillsammans med en hel del andra appar, så hittar du en artikel via Twitter i telefonen kan du enkelt lägga till den i Pocket direkt från Twitter-appen.

När man läser artiklar i Pocket så filtreras alla störande element bort, så det enda du ser är texten och du slipper annonser. Appen Pocket finns för både Iphone/Ipad och Android och du kan även läsa dina sparade artiklar i webbläsaren på valfri dator eller på Amazons ebok-läsare Kindle Fire med Android.

Pocket skiljer ut sig från andra liknande appar framförallt genom att det inte bara är texter man kan samla på sig utan även filmklipp och bilder. Sedan har de även en mer genomtänkt och modern form för att presentera artiklarna. Nu gäller det bara att du får tid att läsa alla de där artiklarna och filmklippen du samlat på dig.

Senaste Apple-testet

Färskaste Android-testet

Senaste Windows-testet

Spännande tillbehör

Senaste Samsung-testet

Senaste Sony-testet

Heta armband och klockor

Senaste telefon-testet

 

Mest kommenterat

Senaste testet

Hetaste apparna

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!