Läs testet

Smarta hemmet

 • Ett Indigogo-projekt vill lansera en blomkruka som laddar din mobiltelefon hjälp av fotosyntes.

 • Nokia vill storsatsa inom digital hälsa genom att köpa franska Withings.

 • Både Samsung och LG kommer snart ut med egna kameror som ska filma i 360-grader. Tanken är att du ska kunna se filmerna i ett vr-headset, men vi har testat två vr-kameror som filmar i 360-grader redan nu.

Läs senare med Pocket

Apptips: Samla allt intressant

Hittar du en länge artikel du vill spara för att läsa senare är nya appen Pocket en hjälp. Det är gamla appen Read it later som med hjälp av bland andra Google fått nytt namn och utseende.

Publicerad:

20 apr 2012 - 10:47

Uppdaterad:

20 apr 2012 - 10:47

Read it later som alltså nu fått namnet Pocket istället har liksom de liknande apparna Instapaper och Readability idén att du ska samla artiklar för att kunna läsa senare när du har tid.

Surfar du på webben och stöter på en längre artikel så kan du via en genväg i webbläsaren lägga till den i din samling med innehåll du vill spara för at ta del av i lugn och ro. Du kan spara artiklar, filmklipp och annat och du kan göra det genom att lägga till det från webläsaren i datorn eller genom att mejla till en speciell adress du får. Dessutom fungerar Pocket tillsammans med en hel del andra appar, så hittar du en artikel via Twitter i telefonen kan du enkelt lägga till den i Pocket direkt från Twitter-appen.

När man läser artiklar i Pocket så filtreras alla störande element bort, så det enda du ser är texten och du slipper annonser. Appen Pocket finns för både Iphone/Ipad och Android och du kan även läsa dina sparade artiklar i webbläsaren på valfri dator eller på Amazons ebok-läsare Kindle Fire med Android.

Pocket skiljer ut sig från andra liknande appar framförallt genom att det inte bara är texter man kan samla på sig utan även filmklipp och bilder. Sedan har de även en mer genomtänkt och modern form för att presentera artiklarna. Nu gäller det bara att du får tid att läsa alla de där artiklarna och filmklippen du samlat på dig.

Senaste Apple-testet

Färskaste Android-testet

Senaste Windows-testet

Spännande tillbehör

Senaste Samsung-testet

Senaste Sony-testet

Ios - senaste testet

Nya surfplattor

Heta armband och klockor

Senaste telefon-testet

 
 • Spännande dubbelnatur

  Här lyckas Acer både överraska och underprestera. Få lägger så mycket energi på att erbjuda unika funktioner ingen annan har.

  3 maj 2016 - 12:00
 • Superhjälterollspel med plottrigt gränssnitt

  På senare år verkar det dyka upp superhjältar runt varje hörn. Det gäller inte bara i biosalongen, även på spelfronten har det varit ett rejält uppsving. Men det är inte alltid spelen lever upp till respektive films kvalitet.

  3 maj 2016 - 10:28
 • Oldschool

  En utvecklare har hackat Apple Watch så att den kan köra Windows 95.

  3 maj 2016 - 08:00

Mest kommenterat

Senaste testet

Hetaste apparna

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!