Nära förestående

Asus teasar Zenfone 4

Av Asus facebooksida att döma kan vi nog vänta oss en lansering av Zenfone 4 inom kort.

Publicerad Uppdaterad

Asus Zenfone 3 var något av en comeback på mobilmarknaden för företaget, och en lyckad sådan att döma både av reaktionerna på mobilen och av att Asus uppenbart fått mersmak för Androidmobiler.

Zenfone 3 var egentligen inte en enda mobil utan en hel produktfamilj, och så ser det ut att bli även med Zenfone 4. Det har talats om Zenfone 4, Zenfone 4 Pro, Zenfone 4 Selfie och Zenfone 4V. Ja Zenfone 4 Max är till och med officiellt lanserad, men bara i Ryssland än så länge.

Teaserbilderna som Asus lagt upp på sin Facebooksida säger oss egentligen inte så mycket mer än att de antyder ett tydligt kamerafokus, med ringar som ser ut att föreställa dubbla kameralinser. I Zenfone S Zoom hade man dubbla linser för optisk zoom och vi gillade resultatet.

Asus har kallat till ett pressevent den 21 september, men det känns lite osannolikt att man lägger ut teaserbilder likt dessa så långt i förväg. Eventuellt kommer olika Zenfone 4-modeller att lanseras i olika omgångar.

Sedan kan vi inte låta bli att påminna Asus om att Asus lanserat en Zenfone 4 redan för tre år sedan. Zenfone 5? Zenfone 6? Tyvärr, också redan gjorda. Zenfone 7 verkar dock vara ledigt.

Källa