Läcka

Bilder på nya Ipad Air 2

Knappt har Apple offentliggjort datum för sitt lanseringsevent nästa väcka förrän de första bilderna på Ipad Air 2 dyker upp.

Publicerad Uppdaterad

Tidigare i dag skrev jag att det faktum att inga läckta bilder av en ny Ipad dykt upp tyder på att det blir en mindre uppgradering av föregångarna. Nu har bilderna dykt upp. Är de äkta, och det finns det ingen garanti för då enheten på bilden inte ens enligt den vietnamesiska blogg uppgifterna kommer från går att slå på, har man lånat formspråket från Iphone 6, och plattan ska vara 7 millimeter tjock, en halv millimeter mindre än föregångaren. Därmed har också "tysta"-knappen som hängt med sen första Ipad fått stryka på foten.

Stämmer bilderna får det också anses vara bekräftat att nya Ipad får fingeravtrycksläsare. Konstigt vore det annars, då Apples nya betalsatsning är beroende av att det finns Ios-enheter med fingeravtrycksläsare. En kommentator på Gizmodo skriver att bilden måste vara fejkad då hemknappen inte är centrerad mellan skärm och kant. Men tittar man på en äldre Ipad är knappens förskjutna position i ramen exakt densamma som på bilden av den nya plattan, då det tolkar vi snarare som belägg för att bilderna är äkta.

källsidan wwwtinthe.vn finns ännu fler bilder.

Källa