Annons

Femtumsskärm

Bilder på Oneplus One Mini

Bilder och lite specifikationer har dykt upp på vad som sägs vara Oneplus nya mobil.

Publicerad Uppdaterad

Uppstickaren Oneplus lyckades göra rejält avtryck 2014 med smart marknadsföring och mobilen One som i stort sett kunde matcha toppmodellerna från de stora tillverkarna men till halva priset av dessa.

Nyfikenheten har varit stor på hur man tänkt följa upp denna splash, och nu har det dykt upp bilder på vad som sägs vara Oneplus One Mini.

Mini är relativt. Mobilen på bilden sägs ha en femtumsskärm i stället för Oneplus Ones skärm på 5,5 tum. Dessutom har den större ram runt skärmen än Oneplus One, så frågan är om den blir så värst mycket mindre.

Det rör sig inte heller om en till toppmodell. Av de få specifikationer som framkommer av bilderna framgår det att den har chipsetet Snapdragon 615, Qualcomms nya mellanklass-chipset som visserligen ligger nära toppmodellerna från ett år sedan i prestanda, men inte i nivå med Snapdragon 801 i Oneplus One. Både frontkameran och den bakre kameran ska vara på 8 megapixel.

Enligt Gizmochina som lagt upp bilderna ska mobilen kosta 1499 yan, det vill säga 1850 svenska kronor. Det rör sig i så fall inte alls om en lika sensationellt prisvärd mobil som Oneplus One.

Källa