Sonys nya flaggskepp

Bilder på Xperia Z3 isärplockad

Nya bilder visar Sonys nya flaggskepp från alla möjliga vinklar, inklusive inifrån. Vi får också lära oss något vi inte redan visste om telefonen.

Publicerad Uppdaterad

Sony kommer nästan alldeles säkert lansera sin nya flaggskeppsmodell Xperia Z3 på den presskonferens som hålls onsdag nästa vecka klockan 16.00 (och som vi direktbevakar på plats). Mängder av läckor har redan visat såväl bilder som specifikationer för telefonen. Nu kommer en ny serie bilder som till och med visar telefonen öppnad.

Av detta kan vi av bilderna att döma lära oss att telefonen har ett batteri på 3100 mAh, vilket är mindre än de 3200 mAh som Xperia Z2 hade. Detta förmodligen för att kunna göra telefonen tunnare, enligt uppgift ska den vara 7,3 mm tjock, nästan en millimeter tunnare än Xperia Z2. Vi blir förstås bara mer och mer nyfikna på exakt vad som kommer att vara nytt med Z3 jämfört med Z2 annat än tjockleken. Kameran, processorn och skärmens storlek och upplösning samt telefonens minne är enligt uppgift i stort sett samma som föregångaren.

Nästa onsdag lär vi veta mera.

Källa