Annons

LG G3 S

Bilder visar LG:s mini-variant av G3

LG:s flaggskeppsmobil släpps i en variant med mindre skärm och lägre prislapp.

Publicerad Uppdaterad

Förra månaden lanserade LG sin nya topptelefon G3. Strax efteråt började rykten om en mini-variant vid namnet LG G3 Mini dyka upp och sedan visade sig en variant vid namn G3 Beat vara på väg för släpp i Kina. Nu har bilder på en modell kallad G3 S dykt upp hos en rysk återförsäljare på nätet.

För att reda ut i ryktesdjungeln så tycks det som att mini-varianten av G3 kommer släppas med namnet G3 S i vissa länder, medan den kinesiska varianten får namnet G3 Beat. 

Specifikationerna för LG G3 S, vars manual också dykt upp på nätet, gör gällande att det handlar om en telefon med en 5 tum stor skärm med en upplösning på 1280 x 720 punkter. Det kan jämföras med originalvarianten av G3, som är försedd med en 5,5 stor tum skärm med 2560 x 1440 punkter i upplösning. 

LG G3 S uppges även vara försedd med en fyrkärnig 1,2 GHz Snapdragon 400-processor, 2 GB arbetsminne, 16 GB lagringsutrymme samt en lasermätningsutrustad kamera på 8 megapixel. Frontkameran får 2 megapixel i upplösning. Prislappen som anges hos den ryska återförsäljare där telefonen dykt upp ligger på motsvarande cirka 2 800 kronor.

Källa