Annons

Två usb-portar

Bildspel: Nya läckta bilder på nya Ipad

Två usb-portar i ryktade Ipad5. Undrar vad den andra ska till...Foto: Maxfixit
Här kan man se skärmen och var de två usb-portarna sitter.Foto: Macfixit
Ipad 5 med tunnare ram.Foto: Macfixit
Publicerad Uppdaterad

Det har nu dykt upp nya bilder på den nya Ipad, Ipad 5, som Apple spås släppa nu i höst. Bilderna visar en ram som liknar Ipad Minis och två usb-portar istället för en. Det finns ännu inget exakt datum för när Apple lanserar sin nya Ipad. 

Allt är som det brukar vara: Ju närmare man kommer till Apples släpp av nya produkter, desto fler ”läckta” bilder som dyker upp på nätet. De senaste av det slaget, som levereras av austrialiensiska sida Macfixit, gäller nya Ipaden. Bilderna visar bland annat en tunnare ram som liknar Ipad minis, med det är ingenting som Apple bekräftat dock.

Enligt bilderna är skärmyttan i Ipad 5 lika stor som i Ipad med retina-skärm, det vill säga 241,2 X 185,7 X 9,4 mm, men med tunnare ram runt skärmen.

Nytt är också att enheten - enligt bilderna - har numera två usb-portar. Man kan bara spekulera om vad den nya kontakten ska användas till. Ett av de mest ihärdiga  ryktena är att Apple ska implementera en fingertrycksskanner i nya Iphone, något som kanske även blir aktuellt för nya Ipaden.

Produceras nu

Enligt rykten ska produktionen av den nya Ipaden börja under juli-augusti, enligt Digitimes. LG Display och Sharp sägs producera skärmen och TPK själva pekskärmspanelen.