Annons

Bilder och specifikationer på vift

Detaljer om Yotaphone 3 avslöjade

Det mesta tycks ha avslöjats om Yotaphone 3.

Det har hittills varit minst sagt sparsamt med rykten och förhandsuppgifter om tredje generationens Yotaphone, men nu tycks en läcka ha avslöjat det mesta om den kommande enheten.

Publicerad Uppdaterad

Yotaphone har väl i ärlighetens namn inte fått något enormt genomslag i vår del av världen. Den ryska tillverkarens enheter går förvisso att få tag på även här, men om du sett någon där ute i den riktiga världen så är det bara att gratulera. Primärt har enheterna uppmärksammats för den udda egenskapen att de har dubbla skärmar, en vanlig skärm på framsidan och en e-inkskärm på bakstycket. Och om man får tro en färsk läcka med pressinformation, så ska även företagets tredje enhet Yotaphone 3 ståta med samma egenskap. 

Primärt avsedd för Kina och Ryssland

Enligt de läckta uppgifterna handlar det om en enhet med 5,5-tums AMOLED-skärm och ett mellanklass-chipp av typen Snapdragon 625 ”under huven”. Arbetsminnet ska ligga på 4 GB och lagringsutrymmet ska gå att få i storlekarna 64 eller 128 GB. På baksidan sitter en kamera på 12 megapixlar medan frontkameran begåvats med hela 13 megapixlar. Yotaphone 3 får fingeravtryckssensor inbyggd i den fysiska hemknappen. Telefonen sägs kosta mellan motsvarande mellan 2 800 och 3 700 kronor beroende på konfiguration. Yotaphone 3 blir primärt tillgänglig för konsumenter i Ryssland och Kina, men vilket lanseringsdatum som gäller är inte avslöjat. 

Källa