Form kombinerat med funktion

Elektra – lösnaglar med stylusfunktion

Pekskärm och långa naglar går inte alltid ihop. Elektra Nails löser det genom att göra om dina lösnaglar till styluspennor.

Publicerad Uppdaterad

Om du inte har personlig erfarenhet av det så har du säkert någon i bekantskapskretsen som ondgjort sig över hur bökigt det kan vara med långa naglar och pekskärmstelefoner.

Under CES-mässan förra veckan visade företaget Elektra Nails upp sin lösning på problemet med en produkt som delar företagets namn.

Deras lösnaglar ska enligt dem själva fungera som mer eller mindre vilka andra lösnaglar som helst, tryck fast dem och så sitter de där i någon vecka innan det är dags att byta. Skillnaden är att naglarna behandlats för att kunna interagera med kapacitiva pekskärmar, precis som vi sett i moderna styluspennor (av den enklare sorten, inte de som Galaxy Note använder sig av), pekskärmsvantar och liknande prylar.

Naglarna kommer att säljas i paket för sex veckors användning, där sex av lösnaglarna är tänkta att placeras på pekfingret för enklare användning med smartphones. Första leveranserna ska ske under första kvartalet i år, men än så länge har de inte avslöjat något pris. Inom kort ska de dock gå att förbeställa via deras sajt.