Annons

Från ett kinesiskt forum

Första fotografierna på Samsung Galaxy S 4?

På onsdagen dök det upp bilder på vad som sägs vara ett kinesisk ingenjörsexemplar av Samsung Galaxy S 4.
Närbild som kan visa skärmen på Galaxy S 4.
Baksidan på enheten ska vara avtagbart. Under skalet finns det plats för ett minneskort på upp till 64 gigabyte.
Samsungs nya värsting ska stoltsera med en 13-megapixelskamera.
En ny funktion ska göra det möjligt att aktivera förhandsvisning av bilder och videoklipp genom att låta fingret vila över skärmen.
Tidigare i veckan twittrade Samsung ut denna datorgenererade bild inför lanseringen av Galaxy S 4. Uppmärksamma Androidfans lade snabbt märke till att den avbildade enheten bland annat saknar videosamtalskamera och sensorer ovanför skärmen.
Mobils utsände Erik Mörner är på plats i New York för att rapportera om Galaxy S 4-lanseringen. Här ser vi hur Samsung förbereder sig för kvällens fest.
Inbjudningen till Samsung Galaxy S 4-lanseringen kom i en box av detta slag. Foto: Erik Mörner
Kan det här vara fronten på den nya Galaxy S 4? Det påstår i alla fall användare på det kineska formumet 52 Samsung. Foto: 52 Samsung.
På baksidan ser vi vad som förmodas vara en 13-megapixelkamera. Foto: 52 Samsung.
Samma enhet, fast fotad från sidan. Foto: 52 Samsung.
Ifall dessa två bilder är äkta kan de avslöja en hel del om specikationerna när det gäller Galaxy S 4. Foto: 52 Samsung.
Denna datorgenererade bild har cirkulerat på nätet sedan en tid tillbaka. Foto: @evleaks

Är det här de första bilderna på hett eftertraktade Samsung Galaxy S 4? Ja, i alla fall om man kan tro användarna på ett kinesiskt forum.

Publicerad Uppdaterad

Natten mellan torsdag 14:e mars och fredag 15:e mars kommer Samsung att anordna ett pressjipp  av sällan skådat slag i New York, USA. I fokus förväntas den minst sagt efterlängtade efterföljaren till Samsung Galaxy S 3 vara.  Mobil kommer vara på plats i New York och rapportera om släppet.

Precis som vanligt vid större släpp har det förekommit ett stort antal rykten och spekulationer om Samsungs nya toppmodell, och vi har tidigare även fått se datorgenererade bilder på det nya kraftpaktetet.

På måndagen publicerades ett antal bilder på ett kinesiskt forum, och dessa kom sedan att snabbt få stor spridning på internet. Om bilderna är äkta så är det nämligen de första bilderna som visar upp Samsung Galaxy S 4.

Bildernas autencitetet har ifrågasatts, och det har talats om att fotografierna kan föreställa någon annan Samsung-prototyp än den nya toppmodellen. På två av fotografierna kan vi se specifikationer för den avbildade telefonen, och har finns flera uppgifter som faktiskt överrenstämmer med förhandsuppgifterna som har omgärdat Samsung Galaxy S4. Bland kan vi se att enheten på bilden har en 1080p-skärm, Android 4.2.1 som operativsystem och en fyrkärnig 1.8GHz-processor. Fotografierna avslöjar också att telefonen har 9 gigabyte i minne och en 13-megapixelskamera.

Vad tror ni om de nya bilderna? Lämna gärna en kommentar?