Annons

Bildläcka

Flera Moto Z2 Play-bilder på vift

Moto Z2 Play blir modulär den också.

Både renderingar och detaljerad information om kommande Moto Z2 Play har nu dykt upp på nätet.

Publicerad Uppdaterad

Rykten och obekräftade uppgifter om Moto Z2 Play har cirkulerat flitigt på den senaste tiden, men en ny läcka tycks nu ha avslöjat det mesta. Det handlar dels om klara och tydliga renderingar, dels om detaljerad information om specifikationerna. Och det ska handla om en modulär enhet, enligt den princip som Motorola sedan en tid tillbaka valt att fokusera på. 

Får Snapdragon 626-processor

Om uppgifterna stämmer så handlar det om en 5,5-tumsenhet med full HD-upplösning (1 920 x 1 080 pixlar). Under skalet ska en Snapdragon 626-processor stå att finna tillsammans med 4 GB arbetsminne och 64 GB lagringsutrymme. Bakkameran ska ligga på 12 megapixlar och ha dubbla LED-blixtar. Frontkameran ska ha en upplösning på 5 megapixlar och LED-blixt. Enheten ska ha även ha stöd för inspelning av video i 4K-upplösning. Batteriet sägs ligga på 3 000 mAh. 

Oklart när och var

Z2 Play kommer att vara kompatibel med de moduler som finns för andra Moto-enheter i dag, vilket innebär att man till exempel kommer att kunna hänga på både mer avancerade kameror och bättre ljud. När telefonen kommer att släppas och på vilka marknader den är aktuell har Lenovo inte avslöjat ännu. 

Källa