Google Play Music All Access

Här är Googles Spotify-dödare

Förhandsryktena om en musiktjänst från Google visade sig vara sanna. Nya Google Play Music All Access ger användare möjlighet att strömma miljontalslåtar från Google Play-butiken.

Publicerad:

15 maj 2013 - 19:11

Uppdaterad:

15 maj 2013 - 19:11

I går tisdag skrev amerikanska sajten The Verge att Google planerade ett släppa en konkurrerande musiktjänst till populära Spotify.

På onsdagskvällen lanserade Google sin nya tjänst som fått  namnet Google Play Music All Access. Den nya prenumerationstjänsten har integrerats i den befintliga musikbutiken i Google Play, och ska ge tillgång till de miljontals låtar som finns där redan i dag i utvalda delar av världen.

Kostar 9,99 dollar i månaden

All Access kommer att kosta 9,99 dollar i månaden - motsvarande cirka 70 svenska kronor - men det ska gå att få en gratismånad att testa tjänsten under.

Den nya musiktjänsten kommer att lanseras inom kort i USA, och flera länder ska sedan följa efter. Huruvida en lansering i Sverige är aktuell eller inte är fortfarande oklart. Men med tanke på att vi inte kan ta del av musik via Google Play i dag känns det inte sannolikt att Sverige är en proriterad marknad för Google.

 

Aktuellt just nu

  Missa inte

  Hetaste apparna

  Senaste krönikan

  Mest kommenterat

  Senaste testet

  Senaste apptestet

  Tipsa Mobil

  Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

  Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

  Mobils nyhetsbrev

  Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

  Registrera dig här!

  Om Mobil

  Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

  Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

  Mer om Mobil här.

  Vi är Mobil

  Kontakta Mobils redaktion.

  Du hittar vår kontaktinformation här.

  Smarta hemmet