Mobil.se frågar läsarna

Hoppas ni på Moto X i Norden?

Motorola ska snart presentera ett nytt ”tillskott” till sin produktportfölj i Europa. Rykten säger att betyda att Moto X är på väg till Europa. Vad tycker ni läsare - hoppas ni på att Motorolas flaggskepp ska släppas här?

Publicerad Uppdaterad

I morgon tisdag kommer Motorola att hålla ett pressjippo i London. Mobil.se har tidigare skrivit om rykten att Motorola förbereder sig på att ta senaste flaggskeppet Moto X till Europa. Inbjudan till presseventet i London avslöjar inget om Motorolas planer. Men kort efter att den gått ut till pressen dök det även upp uppgifter om att Moto Maker - Motorolas tjänst för att skräddarsy Moto X innan du köper den - kan vara på väg till Europa.

Mjukvara med intressanta funktioner

Moto X har fått stor uppmärksamhet sedan den amerikanska lanseringen i början av augusti. Dels för att det är Motorolas första toppmodell sedan Googleuppköpet, dels för att luren har en intressant mjukvara med funktioner som bland gör det möjligt att starta kameran med handrörelse och att styra Moto X med rösten när skärmen är släckt.

Nu vill vi veta vad ni mobil.se-läsare tror om saken. Kommer Motorola släppa sitt flaggskepp i Europa? Skulle det vara intressant att kunna köpa luren i Sverige?

Källa