Annons

Nytt fitnessprodukt på gång

Huawei Band 3 offentliggörs den 12 juni

Inte mycket är känt om nya Honor Band 3, som lanseras på måndag.

En inbjudan från Huawei skvallrar om att den kinesiska elektronikjätten har ett nytt fitnessarmband på gång i samma veva som man förväntas presentera nya telefonen Honor 9.

Publicerad Uppdaterad

”Honor Band 3”. Ja, så mycket annat än någon form av uppföljare till tidigare fitnessarmband från Huawei lär det väl knappast vara tal om, även om den inbjudan som den kinesiska elektronikjätten nu skickat ut inte avslöjar ett dyft om produkten annat än just namnet. Med det dock inte sagt att det är en ointressant produkt. Grafiken på inbjudan visar en trea med vattendroppar på, något som skulle kunna vara en indikation på att det är en IP67-klassad enhet. 

Märklig timing

Offentliggörande av det nya fitnessarmbandet kommer onekligen med lite märklig timing, med tanke på att man släpper det nyligen aviserade armbandet Honor Band A2 i morgon, det vill säga bara tre dagar tidigare. Möjligen är Honor Band 3 att betrakta som ett premiumalternativ till Honor Band A2, tror flera bedömare. Telefonen Honor 9 förväntas lanseras vid samma event. 

Källa