Premiär för nästa Android-version

Ikväll: Här följer du Googles lansering direkt

Ikväll får vi se nästa version av Android och fler andra nyheter från Google. Klockan 18.30 direktsänder Google från presentationen på sin årliga utvecklarkonferens.

Publicerad Uppdaterad

Presentationen som inleds klockan 18.30 svensk tid hålls i centrala San Francisco och det har de senaste dagarna talats en hel del om vad vi kan komma att få se. Är du själv intresserad av att se presentationen live ska den livesändas på Googles sajt för konferensen.

Du kan se presentationen i direktsändning från klockan 18.30 här:

I skrivande stund finns där endast en nedräknare, men här ska man under konferensen även kunna se bilder mer eller mindre i realtid från konferensen.  Under presentationen som alltså startar 18.30 svensk tid kan vi vara mer eller mindre säkra på at få se och veta mer om Googles nästa Androidversion med kodnamnet Android M. Vi lär även få se mer av deras fototjänst, som det länge ryktats om ska knoppas av från Google Plus.

Det är inte säkert att Google lanserar någon ny hårdvara, men den som hoppas kan ju hålla utkik efter nya Nexus-enheter och kanske till och med en Nexus-klocka. De chanserna är dock inte så stora eftersom den här konferensen riktar sig till utvecklare och därför fokuserar primärt på mjukvara.