Annons

Beta

Iphone får bioläge

En mystisk ny funktion har dykt upp i en betautgåva av Ios.

Publicerad Uppdaterad

Ios 10.3 för Iphone och Ipad har inte släppts än och den officiella betaversionen sägs komma först om någon vecka. Det har däremot inte hindrat Forbes från att få tag i folk som tittat lite på utgåvan.

Utöver att åtgärda buggen där vissa telefoner stänger av sig vid 30% batteri ska Ios 10.3 bland annat innehålla ”theater mode”. Funktionens exakta betydelse är fortfarande hemlig, men den ska vara viktig nog för att ha fått en permanent plats bland snabbgenvägarna.

Gissningen ligger åt att det rör sig om ett mörkare läge för telefonens gränssnitt, antagligen med all form av ljudlöshet påslaget. Detta för att inte störa omgivningen, eller dina ögon, när du sitter i ett mörkt rum, exempelvis på bion.

Givetvis finns det även vidare spekulationer om ett speciellt videoläge som har med den nya funktionen att göra, men vår gissning ligger åt det förstnämnda. 

Ryktet säger att Ios 10.3 ska släppas till utvecklare den 10:e januari och något officiellt datum för ett publikt släpp finns inte i dagsläget.