Fejd mellan systemen?

Iphonefans rasar över Android-instagram

Omåttligt populära fotoappen har gjort Android-premiär efter att tidigare funnits exklusivt till Iphone. Nu rasar Apple-fanboys på nätet över att Instagram blivit för fullsatt.

Publicerad:

4 apr 2012 - 15:52

Uppdaterad:

4 apr 2012 - 15:52

Avsaknaden av Instagram har länge varit en smolk i bägarer för Android-fans världen över. Envisa rykten har gjort gällande att Instagram jobbat med Android-version, och när appen väl släpptes i dagarna nådde den imponerande en miljon nedladdningar på ett dygn.

Men flodvågen av nya Instagramanvändare som fotar sina frukostar har fått Apple-fanboys världen över att se rött, skriver sajten The Register.

social nätverket Twitter spyr nu några av dessa Iphone-användare galla över att Instagram blivit långsamt och överbefolkat efter att massa Androider också flyttat in.

"To many ppl on instagram now! #claustrophobic"

Andra går ett steg längre och man kan nästan se hur de blir helt blå i ansiktet av nerd-rage när de postar inlägg som detta:

Fuck them Android "Instagram" users slowing ere'thang the fuck up for the iPhone heads #ThisMeansWar.

Instagram lanserades till IOS under hösten 2010 och ska enligt nya uppgifter ha 27 miljoner registrerade användare.

När Androidversionen av appen släpptes på tisdagen var det många användare som klagade på att den var buggig. Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tycker om Instagram.

.

.

 

.