Annons

Systemuppdatering

Jelly Bean på väg till Xperia Tablet S?

Xperia Tablet S är uppföljaren till Xperia Tablet. Hög prestanda och detaljer som vattentålighet och fjärrkontrollfunktion gör den till en av de bästa plattorna just nu.
En annan användbar funktion hos Xperia Tablet S är att den är utrustad med infraröda sändaren, vilket gör att plattan kan användas som en fjärrkontroll.
Testbild från kameran Kameran gör inte skäl för sina 8 megapixel. Även i bra belysning blir bilderna rätt gryniga.(Klicka på bilden för att se den i full storlek)
Att använda plattan utomhus trots att det regnar är inga problem.
Sett till designen är uppdateringen från Xperia Tablet till Xperia Tablet S subtil. Den har samma »ihopvikt tidning«-kant i överdelen som gör att plattan blir tjockare i överkant men är riktigt tunn (8,8 mm) i övrigt.
Sony har varit generösa med roliga tillbehör till Xperia Tablet S. Det finns skärmskydd, adaptersladdar, bordsställ, högtalare och tangentbord med mera att köpa till.

Inom kort kommer Sony påbörja utrullningen av Android 4.1 till surfplattan Xperia Tablet S i Amerika. Nu är frågan när uppdateringen kommer att nå svenska användare.

Publicerad Uppdaterad

Vattentåliga 9,4-tummaren Sony Xperia Tablet S släpptes med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) som operativsystem.

Nu ser det ut som att Xperia Tablet S kommer att få smaka på lite Jelly Beans inom kort. 

Utrullningen av uppdateringen till Android 4.1, även känt som Jelly Bean, kommer att påbörjas under torsdagen, och först ut är USA, Kanada och den latinamerikanska regionen, skriver Sony i ett foruminlägg.

Frågan är när Android 4.1-uppdateringen kommer att nå svenska användare. I nuläget finns det ingen information ut en väntad utrullning från Sony.

Google Now i surfplattan

Android 4.1 innehåller ett gäng nya funktioner och förbättringar, som Google Now, utökade notifieringar och Project Butter, som ökar snabbheten i operativsystemet.

Det är ännu oklart när svenska användare kommer att kunna ta del av uppdateringen. 

Källa