Ny plånbok

Kolla plånboken i Windows 10

Windows 10 till telefoner har fått sig en plånbok med senaste uppdateringen.

Publicerad Uppdaterad

Microsoft har hållit oss stadigt uppdaterade inför släppet av Windows 10. Släppet till telefoner drar ut på tiden lite. Först kommer det ju till PC, men entusiasterna i Microsofts Insider program behöver inte vänta länge mellan uppdateringar till mobilbetan. I slutet på juni kom den senaste. Där indikerades det att inspelning av samtal kommer att finnas inbyggt i operativsystemet. Nu har nästa uppdatering släppts till Insider, nu med versionsnummer 10166.

Senaste uppdateringen kommer med få riktiga nyheter, men plånboksappen har gjort en återkomst. Windows Central rapporterar dessutom att deras Lumia 1520 inte blir så varm som tidigare och att systemet flyter på bättre.

I plånboken kommer du att kunna visa och skanna boardingkort och biljetter. Du ska även kunna lagra kuponger, medlemskort och lojalitetskort. För tillfället finns inte stöd för kredit- eller betalkort, pin-kod för plånboken, påminnelser för när kuponger går ut eller presentkort för Microsoftprodukter.

Fler nyheter lär följa de närmaste dagarna eftersom Microsoft håller Worldwide Partner Conference som pågår från 12 till 16 juli.