Annons

Sex sekunder

Kontroversiell köpare till Vine

Twitters snart nedlagda videotjänst Vine har fått en potentiell och aningen kontroversiell, köpare.

Publicerad Uppdaterad

Om det är någon bransch som ser potential i teknikens under och potential så är det porrbranschen. Den har alltid varit i framkant av utvecklingen, om det så gäller internet, dvd-skivor, vr eller interaktiva spel. Den hade till och med ett finger med i spelet när VHS istället för Betamax blev etablerad standard för video i hemmet. 

Nu verkar det som att porrbranschen vill komma till Vines undsättning, efter att den nuvarande ägaren Twitter beslutat sig för att lägga ner tjänsten. Det är Pornhubs vice vd Corey Price som i ett brev till Twitters VD Jack Dorsey erbjuder sig att köpa videotjänsten och påtalar i brevet som Cnet tagit del av att det i så fall skulle innebära en välkommen inkomst av kapital för aktieägarna. Om Twitter går med på att sälja till Pornhub skulle det även enligt Corey innebära att användarnas klipp som redan finns på sajten skulle få leva vidare. 

Enligt Coreys brev hävdar han att porrklipp på ”sex sekunder räcker gott och väl för de flesta för att tillfredsställa sig själva”. Å andra sidan påstod Magnus Uggla att det räckte med fyra sekunder, så vem vet, underbart kanske är kort? 

Källa