Förpackning avslöjar allt

Läckta bilder röjer detaljer om Xiaomi Mi Note 3

Idag kommer Xiaomi att offentliggöra sina två nya smartphone-modeller Mi Mix 2 och Mi Note 3. Men allt om Mi Note 3 har redan läckt ut, då en bild på förpackningen börjat cirkulera på nätet.

Publicerad Uppdaterad

Allt om Mi Note 3 är offentliggjort inom några timmar, men redan nu har alla specifikationer röjts. Det är två bilder på förpackningen till telefonen som läckt ut som avslöjar specifikationerna rätt upp och ned. Och enligt uppgifterna på förpackningen så får enheten en Snapdragon 660-processoer, 6 GB arbetsminne och 128 GB lagringsutrymme. Vidare avslöjas även att telefonen inte kommer att ha någon klassisk 3,5-millimetersutgång för hörlurar. 

Skärmstorlek oklar

Hur stor skärm enheten får är däremot oklart, men tidigare rykten har gjort gällande att det ska vara en display på 5,15 tum. Dessutom sägs telefonen få ett mycket generöst batteri. Det är oklart vilka marknader som telefonen är aktuell för i en första våg. Men det är inte osannolikt att enheten blir begränsad till Kina till en början, och att fler marknader i Asien följer därefter. Huruvida ytterligare länder står på tur återstår att se. 

Källa