Låt mobilen läsa dig till sömns

Bokilurs ljudboksprogram för mobiltelefoner har kommit i en ny version med funtionen sleep. Med denna funktion kan mobiltelefonen läsa dig till sömns, stänga av uppspelningen när du somnat, och komma ihåg var du var när du vaknar igen.

Publicerad Uppdaterad

Funktionen fungerar så, att du ställer in ett valfritt tidsintervall, till exempel 15 minuter. När den valda tiden har gått frågar spelaren om du vill fortsätta lyssna. Om du inte svarar ja stängs boken av automatiskt och sätter ett bokmärke där du var i handlingen.

Bokilur passar samtidigt på att lansera samtliga Camilla Läckbergs böcker i sitt sortiment: Tyskungen, Isprinsessan, Olycksfågeln, Predikanten och Stenhuggaren.

Idén med Bokilur är att du lyssnar på din talbok strömmande via en spelare i stället för att köpa och ladda ner den. I gengäld tar Bokilur mindre betalt för böckerna. För att lyssna på böckerna måste du installera Bokilurs spelare, som för närvarande stödjer ett 60-tal mobilmodeller.

Priser varierar med de olika abonnemangsformerna. För 7 kronor per dag eller 169 kronor i månaden får man tillgång till hela sortimentet. Man kan också få en bok i månaden för 89 kronor, eller två i månaden för 129 kronor.