Extra minne

Lyxversionen av S8 Plus kan komma till fler länder

Galaxy S8 slår alla tidigare förbokningsrekord i hemlandet.

En variant av Samsung Galaxy S8 Plus med mer minne och lagring ska säljas i Kina och Sydkorea, men eventuellt kan den komma till fler länder.

Publicerad Uppdaterad

När Samsung Galaxy S8 lanserades var det en del som höjde på ögonbrynen när den "bara" var försedd med 4 gigabyte arbetsminne. Ännu högre hissades ögonbrynen när det visade sig att det finns en variant av Samsung Galaxy S8 Plus med 6 gigabyte lagringsminne och 128 gigabyte lagring, men som bara kommer att finnas till salu i Kina och Sydkorea.

Nu hävdar den Sydkoreanska nyhetskällan Yonhap News att det trots allt finns en chans att "lyxversionen" av S8 Plus kommer till fler länder. Om efterfrågan på den dyrare varianten, över 10 000 kronor väntas den kosta, är tillräckligt hög kommer man att släppa den på flera marknader. Enligt samma källa kommer den Samsung Dex-dockningsstation som förvandlar mobilen till en slags Androiddator följa med på köpet till 128 GB-varianten av S8 Plus.

Vad tycker ni, skulle ni hellre köpa en S8 Plus med 6 gigabyte minne och 128 gigabyte lagring än 4 GB RAM och 64 GB lagring? Även om den kostade 10 000? Välkomna att kommentera.

Källa