Tv var du vill

Magine TV får fullt stöd för Chromecast

Magine TV lirar nu med Chromecast

Magine TV meddelar att tjänsten nu ska fungera fullt ut ihop med Chromecast, detta på samtliga enheter.

Publicerad Uppdaterad

Du som saknat stöd för Chromecast till din Magine TV-tjänst är förmodligen mer än nöjd just nu i och med att företaget meddelat att tjänsten härmed ska fungera fullt ut med Googles populära smart-tv-sticka. När du befinner dig i närheten av Chromecast ska tjänsten automatiskt reagera på enheten och sedan ska du kunna styra den direkt från mobilen, surfplattan eller datorn.

– Med stöd för Chromecast blir Magine TV tillgängligt även för tv-tittare som inte skaffat smart-tv och därmed kan en stor majoritet av de svenska tv-tittarna ta del av Magine TV:s unika kombination av live-tv, start-over och catch-up i en och samma tjänst, säger Alexander Jamal, Sverigechef på Magine TV.

För dig som inte upptäckt tjusningen med Magine TV ännu kan vi berätta att tjänsten gör det möjligt för dig strömma tv-kanalernas innehåll i både datorn, mobilen och surfplattan. Du kan också se äldre program, samt spola och pausa i dem.

De har ett gratisabonnemang med 8 kanaler, och ett max-abonnemang med cirka 40 kanaler, allt från Animal Planet till SVT, som kostar 159 kronor per månad. Dessvärre har de inte lyckats få med TV4-gruppen och SBS ännu vilket gör att flera av de största tv-kanalerna fortfarande saknas. Vi håller tummarna för att gänget på Magine TV snart hittar en lösning på detta. Tills dess får du hurra över att tjänsten numera i alla fall lirar ihop med Chromecast - något som många efterfrågat.