Hypat Gmail-alternativ

Mailbox på gång till Ipad

Gmail-alternativet Mailbox kommer till Ipad. Dessutom planerar utvecklarna att släppa en version av den hajpade appen till Android.

Publicerad Uppdaterad

Inför släppet av Ios-appen och Gmail-alternativet Mailbox utlovade utvecklarna Orchestra ett "helt nytt synsätt på e-post". Resultatet blev en hausse utan dess like, och användarna som ville testa fick snällt ställa sig i kö och vänta på att ens konto skulle bli redo för aktivering.

I mitten av april meddelande Mailbox - som köptes upp av Dropbox  efter lanseringen - att man släppt på kösystemet, och att alla nya användare fick tillgång till sin mejlbox direkt.

Stöd för Icloud

Nu ser det ut som att Mailbox snart är redo för nästa steg. På Twitter skriver utvecklarna bakom appen att man arbetar med en Ipad-optimerad version med stöd för e-postprotokollen Pop3 och Icloud. 

När Ipad-versionen av Mailbox ska släppas framgår inte, men enligt Orchestra kommer detta att ske "inom kort", skriver sajten Techcrunch.

Teamet bakom Mailbox har också meddelat att man planerar att släppa versioner av Mailbox bland annat till Android,  men detta uppges ligga längre fram i planeringen.