Annons

Uppgifter från Economic Daily

Massproduktion av Apple Watch 3 påstås vara nära

Apple Watch Series 3 ska vara näst intill redo för massproduktion, säger ryktet.

Enligt den kinesiska publikationen Economic Daily ska massproduktionen av Apples tredje generation av Apple Watch vara mycket nära att inledas. Klockan ska enligt de obekräftade uppgifterna befinna sig i den allra sista testfasen.

Publicerad Uppdaterad

Den som hoppats på att få se tredje generationen av Apple Watch presenteras i samband med höstens Iphone-lansering blir inte besviken, om man får tro de uppgifter som kinesiska Economic Daily nu kommer med. Enligt dem ska klockan nämligen befinna sig i den absolut sista testfas som föregår massproduktion, vilket innebär att Apple faktiskt ligger något före schemat. Apple har förvisso inte kommit med någon formell inbjudan till Iphone-lanseringen ännu, så vilket datum det handlar om ska vi låta vara osagt. Men med största sannolikhet är det i september som de nya Iphone-modellerna kommer att presenteras. 

Påstås släppas under fjärde kvartalet

Vidare hävdar källorna till Economic Daily att Apple Watch Series 3 därmed kommer att finnas ute på marknaden under årets fjärde kvartal. Det handlar dock om just rykten och obekräftade uppgifter, så att ta det hela med en rejäl nypa salt är förstås vettigt. Den nya generationens Apple Watch sägs bland annat komma i en version med LTE, vilket gör att den inte ska behöva parkopplas med en telefon för att kunna användas. De senaste ryktena gör även gällande att Apple valt att behålla den tidigare formfaktorn, och att klockan i stora drag således kommer att se ut som föregångarna. 

Källa