Lansering 24 augusti?

Moto X4 med specar fångad på bild

Om ett par dagar väntas Moto X4 lanseras och nu har vi fått både bild och specifikationer fotade av en distributör.

Publicerad Uppdaterad

Lenovo/Motorola håller ett pressevent i Brasilien den 24 augusti, och där väntas man visa upp Moto X4. Att telefonen är nära förestående märks i alla fall att den fastnat på bild tillsammans med en klassisk säljskylt med specifikationer i korthet. Att skylten är på farsi skänker trovärdighet åt uppgiften att bilderna kommer från Motorolas officiella distributör i Iran.

Förutom att vi får se telefonens ungefärliga storlek och form och att den har dubbla kameror på baksidan får vi alltså veta att den har en 5,2-tumsskärm med upplösningen 1920 x 1080 pixel och chipsetet Snapdragon 630.Intressant är också att telefonen fått IP68-klassning, vilket innebär att den tål att sänkas ned i vatten till 1,5 meter i 30 minuter. Vattentäta Moto-mobiler har vi annars inte varit bortskämda med.

Kamerorna ska vara på 12 megapixel, med en 8 megapixels vidvinkellins som hjälp, och batteriet på 3000 mAh. Telefonen finns i konfigurationer med 32 gigabyte lagring och 3 gigabyte arbetaminne, och 64 gigabyte/4 gigabyte, och vi vet inte vilken variant, om någon av dem, vi kan vänta oss att få se i Sverige. På Lenovos pressevent på IFA-mässan i Berlin den 31 augusti lär vi få vet mer om Sverigelansering av telefonen. Om prisuppgiften på strax under 4000 kronor stämmer ser det ut att kunna bli en riktigt prisvärd mellanklassmobil.

Källa