Annons

Kan vara på gång inom kort

Moto Z2 dyker upp på GFXbench

Hinner Moto Z2 presenteras innan juli? Det lär vi få reda på snart.

När kommer Motorolas Moto Z2? Den frågan har vi dessvärre inget svar på. Men enheten tycks nu ha dykt upp på GFXbench, vilket åtminstone besvarar en del frågor om komponenterna i den.

Publicerad Uppdaterad

Moto Z2 lyser fortfarande med sin frånvaro, men förväntas att bli det nya flaggskeppet i Moto Z-serien. Lenovo har lagt locket på rörande lanseringsdatumet, men vissa källor hävdar att enheten kan komma att offentliggöras så snart som i morgon, det vill säga fredagen den 30 juni. Nu har dock enheten åtminstone dykt upp på GFXbench, vilket avslöjar en del om komponenterna och specifikationerna. Enheten har tidigare dykt upp även på Geekbench, och uppgifterna på GFXbench bekräftar det som framgick där till punkt och pricka. 

Snapdragon 835

Z2 får enligt informationen på GFXbench en 5,5-tumsskärm med QHD-upplösning, Snapdragon 835-chipp, 4 GB arbetsminne och 64 GB lagringsutrymme. Bakkameran har en upplösning på 12 megapixlar och kan filma i 4K-upplösning. Frontkameran får en upplösning på 5 megapixlar. Moto X4 väntas presenteras under fredagen, och möjligen lär vi samtidigt få se Moto Z2. 

Källa