E4 på gång?

Motorola kör lanseringsevent den 21 juni

Vad har Motorola på gång den 21 juni?

Motorola tycks ha en eller flera nya produkter på gång inom kort. Onsdagen den 21 juni kör man nämligen ett lanseringsevent, men vad man kommer att visa upp avslöjar man inte.

Publicerad Uppdaterad

Det har förekommit mängder av rykten om nya enheter från Lenovo-ägda Motorola på sistone. Och möjligen lär vi få se några av de enheter som det snackats om inom en relativt kort framtid. Motorola har nämligen bjudit in till ett lanseringsevent den 21 juni. Som arrangör står Motorola i Brasilien, och vad man tänkt visa upp framgår inte av inbjudan. 

Kan vara Moto E4

Det skulle kunna handla om en lansering av telefonmodellen Moto E4, en enhet som det har duggat tätt med rykten om och som bland annat påstås få ett enormt batteri med en kapacitet på hela 5 000 mAh. I övrigt ska E4 vara en enhet i mellansegmentet, något som rimmar med att lanseringen sker i Brasilien, där mellansegmentet är förhållandevis stort. Brasilien är också Motorolas största marknad och man har en marknadsandel på mellan 20 och 30 procent. 

Kan bli begränsad lansering

Med tanke på den geografiska platsen så kan det också handla om en begränsad lansering på ett fåtal marknader, närmare bestämt de där priserna spelar en större roll. Motorola har släppt enheter med tämligen hög frekvens på sistone. För bara en kort tid sedan offentliggjorde man Moto Z2 Play och Moto C. 

Källa