Kryptisk video

Nokia: Saker är på väg att förändras

Under nästa vecka håller Nokia presskonferens med Microsoft i New York. Men redan nu har man lagt ut en kryptisk teaser-video, där man lovar att "saker och ting kommer att förändras".

Publicerad Uppdaterad

Det råder bråda dagar för Nokia just nu. På onsdag nästa vecka håller man man både en presskonferens med Microsoft i New York, samt inleder utvecklarmässan Nokia World i Helsingfors.

I dag onsdag publicerades en ny video på Nokias officiella Youtube-konto. Den något kryptiska filmsekvensen avslöjar inget om väntade Nokia Phi eller andra nya enheter.

Istället får man följa en ung kvinna på en kort cykeltur i solskenet. Vid slutet av klippet visas texten "Things are about to changé" - saker och ting är på väg att förändras.

Sekvensen verkar var filmad med en mobiltelefon. Mobil.se har låtit våra kollegor på systertidningen Kamera & Bild granska klippet.

Enligt dem är det svårt att säga något kameran som har använts, förutom att färgerna är mjuka och något fadda, vilket kan betyda att kameran i fråga filmar med mindre kontrast än exempelvis Iphone 4.

Youtube-klippet har redan satt igång spekulationer på nätet om att en Pureview Windows Phone-enhet är nära. 

Det ryktas också om att Nokia inte kommer presentera två utan tre nya enheter under eventet den 5 september.

Vad tror ni? Lämna gärna en kommentar!

Källor:

Nokia (Youtube)

The Verge