Officiell?

Note 7-bild från Samsung

En rendering av Note 7 har dykt upp på nätet som påstås vara en officiell bild från Samsung. Dessutom kommer ett påstående om att S-pen kan användas under vatten.

Publicerad Uppdaterad

Bilden kommer från Venturebeat-skribenten och kända tipsaren Evan Blass, även känd som @evleaks. Renderingen av Note 7, som påstås vara officiell, är den första bilden som visar Samsung Galaxy Note 7 tillsammans med mobilens S-pen.

Samsung har indikerat att företaget till denna års upplaga lagt stort fokus på just pennan och mjukvaran som stödjer den. Det i sig är inte så underligt, den medföljande pennan och dess funktioner är en av Note-seriens största USP:ar (Unique Selling Point), för att använda en utsliten säljterm.

Det som är underligt är informationen som kommer från Mai Nguyên, en teknikbloggare och ägare av teknikbutiker. Han påstår inte bara att pennan kommer att vara vattentät (mobilen förväntas att bli det), utan även att man kommer att kunna använda den tillsammans med mobilen under vatten. Varför man nu skulle vilja göra anteckningar under badankan i badkaret är en intressant fråga som vi inte kan svara på, men underligare innovationer har tidigare sett dagens ljus så varför inte? Om det stämmer så blir det intressant att se vilka praktiska användningsområden Samsung kan visa upp när Note 7 lanseras den 2 augusti. 

Källa