Okrossbar skärm

Nya bilder på Moto Z2 Force

Moto Z Force kom aldrig till Sverige men det ser ljusare ut för Moto Z2 Force, som nu dykt upp på bild igen.

Publicerad Uppdaterad

I morgon eftermiddag håller Lenovo en lansering med nya Moto-mobiler, och vi väntar oss få se bland annat Moto Z2 och Moto Z2 Force. Att den senare är nära föreståendemärks bland annat på att den dykt upp på bild.

Enligt serieläckaren Evan Blass (även kallad @evleaks) kommer Moto Z2 Force att säljas av alla fyra amerikanska operatörerna. Det är goda nyheter för oss i Sverige. Föregångaren Moto Z Force var exklusiv för Verizon, och kom följaktligen inte till Sverige, men om efterföljaren inte är specialbeställd av någon operatör är förutsättningarna betydligt bättre att den hittar hit.

Force är Lenovos serie lite tåligare Moto-mobiler. Dragplåstret är den okrossbara skärmen, vilket inte är en överdrift men inte heller är så magiskt som det låter då den är gjord i plast i stället för glas och därför repas desto lättare.

Moto Z Force kommer enligt uppgift att ha en 5,5 tum stor skärm med upplösningen 2560 x 1440 pixel, och ha samma format på de magnetiska moduler som kan fästas på baksidan som föregångarna i Moto Z-serien. Kameran tar därmed lika stort utrymme på baksidan men har denna gången dubbla linser. Enheten ska ha plattformen Snapdragon 835, och ett 2730 mAh-batteri, vilket talar för en tunnare mobil än föregångaren som hade större batteri.

Moto-lanseringen börjar klockan 17.00 på tisdag den 25 juli, och Mobil är på plats och rapporterar.

Källa