Lanseras inom kort

Nya bilder visar Samsung Galaxy Alpha

Samsungs nya metallinramande 4,8-tumsmobil har fångats på nyläckta bilder.

Publicerad Uppdaterad

Samsung tros ligga i startgroparna för att lansera mobilen Galaxy Alpha, enligt uppgifter som tidigare cirkulerat bland annat i tyska medier. Enligt All about Samsung är en lansering av Samsungs nya 4,8-tumsmobil att vänta på onsdag den 13 augusti, det vill säga nästa vecka.

Redan nu har dock bilder på vad som ska vara den kommande metallinramade telefonen börjat läcka ut på nätet. På kinesiska mikrobloggsajten Weibo visas mobilen upp och av bilderna att döma ser det ut som om uppgifterna om metallinramning verkar stämma.

Några officiella besked om telefonen har Samsung, som också tros vara på gång med en Note 4-enhet för lansering på IFA-mässan i Berlin nästa månad, dock inte lämnat ännu.

Av tidigare läckta benchmark-resultat för den kommande Galaxy Alpha-enheten framgår dock att den ska vara försedd med 2 gigabyte arbetsminne, 32 gigabyte internt lagringsutrymme,en åttakärnig Exynos 5433-processor samt en grafikprocessor av modell Mali-T628. Kameran tros leverera 12 megapixlar i upplösning.

Källa