Annons

Mest detaljerade bilderna hittills

Nya läckta bilder på Iphone 6

Det börjar dra ihop sig inför Iphone-lansering, något som inte minst intensifierad takt på läckor indikerar.

Publicerad Uppdaterad

Apple har alltid varit tystlåtna inför nya produktlanseringar och officiellt kniper bolaget alltid igen inför stora lanseringar. Lika självklart inför Apple-lanseringar är dock ett ökande antal läckor kring produkterna ju närmre i tiden en lansering kommer. Senast i raden av surr kring nästa Iphone är en bild som troligen är den mest detaljerade bild av den telefonen som läckt ut hittills - om den nu är äkta, vill säga.

Det är Sonny Dickson, en australiensare som driver en nyhetssajt om Apple, som i ett Twitter-inlägg lade ut ett antal bilder på vad som påstås vara skalet för nästa generation Iphone. Det något luggslitna exemplaret på bilderna avslöjar en del nyheter i formgivningen för den kommande telefonen. Bland annat har hålet där fotolampan troligen ska sitta åter fått en rund utformning. Däremot är det är oklart vilken av de ryktade 4,7- respektive 5,5-tumsvarianterna av den kommande telefonen som skalet på bilden hör till. 

Den 9 september lär vi få se om det verkligen är så här som nästa Iphone kommer att se ut. Enligt uppgifter i bland annat Wall Street Journal väntas Apple då nämligen planera en stor medietillställning där vi troligen kommer få ta del av Apples nya mobiler.

Källa