Mobil nummer 8 2014

Nya numret av Mobil ute idag

Nya numret av Mobil bjuder på hela 53 sidor Android.

Publicerad Uppdaterad

Med nya Android L på gång och en rad heta lurar blir det så klart väldigt mycket Android i det nummer av Mobil som kommer ut hos digitala återfösäljare idag och även vanliga kiosker i pappersform.

I nummer 8 av Mobil vägleder vi dig till nyheterna i Android L som vi testat utvecklarversionen av redan nu. Vi testar även LG G3 och visar hur du kan anpassa din Android med hjälp av hemskärmsappar (så kallade launchers) och skriver tips bland annat om hur du får bättre batteritid i din telefon.

I ett stort jämförande test tittar vi på vilken mobil som är bäst på att spela in video. Mobiltelefoner har ju länge kunnat konkurrera med stillbildskameror, men nu är turen kommen även till video. Nokias Lumia 1020 och Apples Iphone 5s gör upp med Androidmobilerna Sony Xperia Z2, LG G3, Samsung Galaxy S5 och HTC One M8.

I nya numret testar vi även en lång rad appar, kartlägger nya Androidstjärnan Xiaomi som utmanar Apple och Samsung, samt testar Nokia Lumia 930, Huawei Mediapad X1 och mycket mer.

Nummer 8 av Mobil finns i butik nu samt i digitala försäljningsställen så du kan läsa tidningen i din mobil eller surfplatta.

Läs Mobil nr 8 2014 i din Ipad och Iphone:
Qiozk och som abonnemang med Readly och Ztory

Läs Mobil nr 8 2014 i din Android:
Qiozk och som abonnemang med Readly och Ztory

Läs Mobil nr 8 2014 i datorn samt som pdf för utskrift:
Qiozk