Kommer hit?

Nya rykten om Galaxy Note 6

En hel hög rykten kring Samsungs kommande superlur har dykt upp, bland annat något om europeiskt släpp.

Publicerad Uppdaterad

Galaxy Note 5 kom aldrig hit, vilket upprört många anhängare av Samsungs penntelefoner. Den stora frågan sedan det började ryktas om Galaxy Note 6 är huruvida vi får se den här i Europa Ett par läckta modellnummer för telefonen “Grace”, som verkar vara kodnamnet Note 6 fått, visar de olika konfigurationerna som olika länder får för att olika antennband ska ha fullt stöd på respektive ställen. Längst ner i listan hittar vi faktiskt Europa, vilket förhoppningsvis betyder att vi får se luren här.

Men vad har vi för telefon att vänta oss då? Enligt den Weibo-användare som i förväg läckte Honor 5C i korrekt utförande har vi följande att vänta oss.

Snapdragon 823 utgör grunden för telefonen, med sex gigabyte arbetsminne och en 5,8 tum stor skärm på det. Det hela drivs av ett rejält batteri på 4200 milliamperetimmar och hela paketet har samma IP-klassning som Galaxy S7. För lagring pratas det om rejäla 256 gigabyte och kameran, mer eller mindre samma som till S7, ska få sällskap av laserautofokus.

Det pratas även om att det här blir Samsungs första lur med Usb-C som kontakt för laddning, data, externa skärmar och liknande.

Ryktena passar in på det vi hört tidigare, så förhoppningsvis stämmer de, tillsammans med en europeisk release då.