Annons

Sommarnummer: Äntligen semester

Nytt nummer av Iphonetidningen

Nu finns nya numret av Iphonetidningen ute i butik och i Appstore. Vi testar hur bra väderapparna är i sina prognoser och testar dessutom gps-appar och bästa sätten att ringa billigt över hela världen.

Publicerad Uppdaterad

Nummer 3 av Iphonetidningen innehåller allt du behöver i sommar. Under tio dagar i sträck har vi dagligen läst väderprognoserna i olika väderappar och sedan efter fem dagar kontrollerat hur väl prognoserna stämde. Vinnaren är inte den vi trodde på förhand. Vi har dessutom testar alla de stora gps-apparna och kollat in vilken som är bäst för bilnavigering, både i Iphone och i Ipad. I Iphonetidningen som finns ute i kiosk nu och att ladda ner i Appstore för Iphone och Ipad hittar du även test av de senaste tillbehören som högtalare, hörlurar och även en trådlös Iphonehårddisk.

Apptips får du både för Iphone och de allra bästa apparna anpassade för nya Ipads superskärm. Tidningen som app hittar du i Appstore här under namnet Mobil Special och så klart finns Iphonetidningen även i pappersform i din närmsta kiosk.

Källa