Mobil nr 10 2015

Nytt nummer av Mobil ute idag

Nu finns nya numret av tidningen Mobil tillgängligt i både kiosker och i din mobil och surfplatta om du föredrar det.

Publicerad Uppdaterad

Nu finns nummer 10 av Mobil ute i butiker och surfplattor. I det här numret berättar vi om vad som är nytt i Apples nya Iphone 6S och 6S Plus samt kollar in nyheterna Apple TV och de nya modellerna och armbanden till Apple Watch. Men det är långt ifrån allt. Strax innan Apple lanserade gick en av världens största prylmässor av stapeln och Mobil var givetvis på plats. I tidningen har vi samlat de 18 hetaste lanseringarna från IFA och berätar om våra första intryck av allt från Samsungs nya klocka Gear S2, pensionärsmobilen Doro Liberto 825, Huawei Mate S, nya Motorola Moto 360, LG G4s och så testade vi löjligt häftiga HTC Vive, deras VR-satsning.

Många heta tester har vi också hunnit med. Bland dessa utmärker sig Samsung Galaxy S6 Edge Plus, nya Moto G, Huawei Mate S, musikmobilen Marshall London samt så klart Sony Xperia Z5 Compact och Honor 7. Alla är testade i nummer 10 av Mobil.

Vårt stora jämförande test siktar in sig på tåliga mobiler för allt från byggarnetsplatser till en svamppromenad i duggregn. Du hittar även, som alltid, en hel del apptester till Ios, Android och Windows Phone.

Läs Mobil nr 10 2015 i din Ipad och Iphone:
Qiozk och som abonnemang med Readly och Ztory

Läs Mobil nr 10 2015 i din Android:
Qiozk och som abonnemang med Readly och Ztory

Läs Mobil nr 10 2015 i datorn samt som pdf för utskrift:
Qiozk