Annons

Oneplus 3 släpps 14 juni

Oneplus rear inför lanseringen

[UPPDATERAD] Oneplus har sänkt priserna på det befintliga sortimentet samtidigt som vi fått lanseringsdatum och nya detaljer kring den kommande toppmodellen.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus nya flaggskepp 3 är nära förestående, lansering den 14 juni enligt officiella källor, och det är kanske inte så konstigt då att man börjar rea ut äldre modeller.

Den billigare modellen Oneplus X har fått en prislapp på 2195 kronor. Oneplus 2 kostar nu 3095 kronor.

Oneplus har ingen butiksförsäljning i Sverige, men du kan beställa deras telefoner i svenska kronor direkt från deras sajt på https://oneplus.net/se/

Vad gäller rykten om den kommande Oneplus 3, så ska den ha fått NFC till skillnad från föregående modeller, enligt serieläckaren @evleaks. Han nämner även en 5,5-tumsskärm med 1920 x 1080 pixel, Snapdragon 820, 64 GB lagring samt 16 MP-kamera. Helt i linje med föregående modeller, så det vi är mest nyfikna på nu är prislappen.

Tack till Thord Hermansson för tipset.

UPPDATERING: En tidigare version angav priset till 1059 kr för Oneplus X. Det var också det pris sajten gav, vilket troligen berodde på en felaktig inmatning på sajten av Oneplus. Priset på 2195 kr är i linje med vad den kostade i andra valutor.

Källa