Annons

Maxad kapacitet

Oukitel lanserar mobil med 6000mAh-batteri

Trött på att behöva ladda luren i tid och tid? Då kan nya K6000 vara något för dig.

Publicerad Uppdaterad

Kinesiska tillverkaren Oukitel har precis lanserat en helt ny modell vid namn K6000. Det som gör telefonen unik är framför allt storleken på själva batteriet på insidan. Kapaciteten uppgår till hela 6 000 mAh - vilket kan jämföras med ett på 3 000 mAh hos Galaxy S6 Edge Plus.

Enligt tillverkaren ska batteriet kunna hålla telefonen vid liv i upp till 40 dagar vid standbyläge. Utöver det ska K6000 klara av 46 timmar av konstant musikuppspelande, och upp tio dagars användning med ett särskilt batterispararläge aktiverat. 

Oukitel har också gett sin monstermobil en slags snabbladdningsfunktion som gör det möjligt att få upp till två timmars taltid (2G) med bara fem minuters laddning. 

En finurlig detalj är att K6000 dessutom stödjer omvänd laddning - vilket alltså innebär att man kan använda telefonen för att ladda upp andra enheter som har anslutits till den.

I nuläget avslöjar Oukitel inget mer gällande specifikationer för sin telefon, men ett batteri av den storleken gör att vi definitivt fått upp ögonen för K6000. 

Mer detaljer om K6000 förväntas komma inom loppet av några veckor, skriver Phone Arena.

Källa