Ipoddocka utan Ipod

Pear – Fixar blåtand till alla Ipoddockor

Har du en högtalardocka för Iphone men vill lyssna på musik från en annan slags mobil? Pear fixar musiken åt dig.

Publicerad:

13 jul 2012 - 11:52

Uppdaterad:

13 jul 2012 - 11:52

Vare sig du gillar Iphone eller ej går det knappast att förneka att den luren, tillsammans med allehanda Ipod-syskon, är det system som har absolut störst utbud av specifikt anpassade högtalarsystem knutet till sig. Ofta är många av dessa även ganska dyra, så vad gör du om någon annan i hushållet som inte har Iphone vill lyssna via högtalarna? Eller om du haft en Iphone, men på senare tid köpt exempelvis en Android- eller Windowsmobil?

Den enkla lösningen är givetvis att högtalardockan säljs eller står och samlar damm, men med Pear hoppas uppfinnaren kunna lösa ovanstående bekymmer med en lite bluetooth-dosa.

Pear ligger för närvarande på Kickstarter och hoppas kunna samla in tillräckligt mycket pengar för att starta produktion. Enheten i sig är en svart, eller vit, liten dosa med honkontakt för Iphone i ena änden och bluetooth under skalet. Med hjälp av den lilla klossen kan alltså alla Ipod- och Iphone-anpassade högtalardockor spela musik över bluetooth från egentligen vilken enhet som helst som stödjer musikströmning.

I och med att den fortfarande ligger på Kickstarter, med drygt 25 000 dollar av 40 000 insamlade, är det svårt att säga när den landar på marknaden och vad den kommer att kosta exakt. Men vill du stödja projektet och få en av de första enheterna så kostar det dig 40 dollar.

.

.

 

.