Annons

Uppgifter från Evan Blass

”Pixel 2-enheterna får Snapdragon 836 – presenteras den 5 oktober”

Den här bildläckan som påstås föreställa Pixel 2 dök upp tidigare i år.

Den notoriske techläckaren Evan Blass är framme igen. Den här gången hävdar han att Googles Pixel 2-enheter kommer att släppas vid ett event den 5 oktober och att de kommer att ha Qualcomms nya Snapdragon 836-chipp under skalet.

Publicerad Uppdaterad

Evan Blass brukar sällan ha fel. Och om man får tro de senaste uppgifter han kommit med så lär vi få stifta närmare bekantskap med Googles nya smartphone-modeller Pixel 2 och Pixel 2 XL den 5 oktober. Dessutom hävdar Blass i en tweet att enheterna kommer att vara rustade med Qualcomms nya chipset Snapdragon 836. 

Många nyheter väntas

Inte särskilt mycket är känt om de kommande Pixel-enheterna, men de rykten som cirkulerat så här långt gör gällande att det blir just två enheter även den här gången. Den ordinarie versionen sägs få en skärm på 4,97 tum med 1080p-upplösning och den större XL-enheten sägs få 5,99 tums skärmyta samt QHD-upplösning. Aspektratiot ska vara 2:1, vilket tycks vara en rådande trend överlag bland tillverkarna just nu.

Men det är inte enbart Pixel-enheterna som förväntas visas upp i samband med Googles höstevent. Även en ny Chromebook Pixel samt ett par ”smarta” hörlurar med stöd för Google Assistant sägs vara på gång. Som alla rykten bör även uppgifterna om lanseringsdatumet tas med en nypa salt. 

Källa