Annons

Kod avslöjar

Pixel 2 kan få klämbar ram á la HTC U11

HTC lanserade med sin telefonmodell U11 konceptet med en klämbar ram, som kan användas för att styra olika funktioner. Och nu kan den taiwanesiska tillverkaren vara på väg att lansera samma koncept för Googles kommande telefonmodell Pixel 2.

Publicerad Uppdaterad

Gimmick eller inte? Åsikterna går kraftigt isär när det kommer till HTC U11:s klämbara ram. Finessen ska dock få fler vettiga funktioner med tiden, så att döma ut konceptet helt är aningen tidigt. För den som är helt obekant med saken kan vi berätta att U11 medger att man kan styra vissa funktioner i telefonen genom att, javars… klämma på ramen, helt enkelt. Som exempel kan nämnas att man kan öppna appar och aktivera telefonens kamera. Och nu kommer uppgifter som pekar på att även Googles kommande Pixel 2 kommer att vara rustad med klämbar ram enlligt samma princip. 

Avslöjas av strängar i app

Det är referenser till en klämfunktion i Googles egen beta-app som nu kan ha avslöjat saken. Och det hela vore faktiskt inte helt långsökt, då HTC sägs vara den tillverkare som också fått i uppdrag att tillverka Pixel 2. Det dröjer hur som helt inte länge till dess att vi får veta om det ligger någonting i uppgifterna. Googles nya Pixel 2-telefoner ska presenteras i samband med ett event den 4 oktober. 

Källa