Evan Blass slår till igen

Pressbilder på Moto X4 läcker ut

Moto X4-bilder har läckt ut via Evan Blass.

Specifikationerna på Lenovos kommande smartphone Moto X4 har läckt ut sedan tidigare. Men nu har även ett gäng pressbilder på enheten dykt upp, bilder som techläckaren Evan Blass kommit över.

Publicerad Uppdaterad

Moto X4 är inte aktuell för lansering förrän runt jul, hävdar källor med insyn i Lenovos mobilverksamhet. Men det mesta om enheten är nu känt. Enligt tidigare publicerade men obekräftade uppgifter så ska det handla om en 5,2-tumsenhet med Snapdragon 630-processor, 4 GB arbetsminne och 64 GB internt lagringsutrymme. Vidare ska enheten vara IP68-klassad (damm- och vattentålig) samt ha två bakkameror på 8 respektive 12 megapixlar och en selfiekamera på 16 megapixlar. Batteriet sägs få en kapacitet på 3 000 mAh. 

Glasprakt

Det är den notoriske techläckaren och numera Venturebeat-redaktören Evan Blass (även känd under sitt Twitternamn @evleaks) som har vaskat fram pressbilder på den kommande telefonen. Att döma av bilderna har telefonen ett bakstycke klätt i glas, vilket ger den en lite lyxigare framtoning än andra Moto-enheter. Även framsidan tycks vara helt i glas, vilket strider mot tidigare uppgifter om aluminium runt skärmen där. Det är även värt att notera att telefonen har en fingeravtryckssensor placerad nedanför skärmen på klassiskt manér. Det lär dröja till höst innan vi får några officiella uppgifter om Moto X4. 

Källa