Annons

Första bilderna på Blackbery Windermere

Är Windermere Blackberrys sista hopp?

1996 ringde och ville ha tillbaka sin Nokia Communicator. Blackberry svarar med Windermere.

Kan den här telefonen bli räddningen för Blackberry?

Publicerad Uppdaterad

Nu har nya bilder på en kommande telefon från blödande mobiltillverkaren Blackberry, vars förluster för senaste räkenskapsåret låg på nästan 6 miljarder dollar, sett dagens ljus. Blackberry Windermere som telefonen kallas, är utrustad både med pekskärm och fysiskt tangentbord.

Knapparna på tangentbordet ska kunna användas både som vanliga knappar, men du ska också kunna svepa med fingrarna över dem för att kunna plocka fram specialsymboler från dem. Skärmen på enheten mäter fyra tum och ska leverera en upplösning på 1440 x 1440 och på baksidan återfinns en kamera på 13 megapixel.

Samtalskameran på Blackberry Windermere uppges samtidigt leverera 2 megapixel. Batteriet, som inte är utbytbart, tycks vara rejält tilltaget kapacitetsmässigt med sina 3 450 mAh. Telefonen ska vara försedd med 3 GB arbetsminne och en fyrkärning Snapdragon MSM8974-processor.

Är Blackberry Windermere telefonen som stoppar Blackberrys kräftgång eller är det ännu en misslyckad dödsryckning? Diskutera gärna i kommentarsfältet.

Källa