Lättdrivet

Rykte: Ios 9 kommer funka fint på äldre enheter

Sökfunktionen är förbättrad så du kan få direktsvar från till exempel Wikipedia, men även hitta låtar, filmer och restauranger.

Nästa version av Ios till Ipad och Iphone kan visa sig vara ganska lättdrivet.

Publicerad Uppdaterad

Det surrar en hel del rykten kring Apple just nu, som sig bör då deras årliga WWDC-event drar igång den åttonde juni, där de väntas ha en hel del att prata om när det kommer till Ios.

Ett rykte som hängt med ett tag är att Ios 9 inte fokuserar så hårt på nya funktioner utan att det ska röra sig om stora mängder buggfixar och prestandaoptimeringar i första hand.

Just det där senare är något som 9to5mac snappat upp nyligen. De hävdar nämligen att optimeringarna av systemet inte bara gynnar nya lurar, utan det kommer även att göra att Iphone 4s och första Ipad Mini, som båda har några år på nacken, kommer bli betydligt snabbare efter en uppdatering. Även om Apple är riktigt bra på att inkludera äldre versioner av sina prylar i uppdateringscyklerna är det alltid klagomål på att äldre telefoner blir enormt sega med de nya uppdateringarna, så en förbättring på det området lär inte göra någon ledsen.