Annons

Stor och mellanklass

Rykten om 3D-mobil från Sony Ericsson

En av de båda kommande modellerna uppges vara något större än Sony Ericsson Ray.

Uppgifter som sägs komma från Sony Ericsson egen webbplats tyder på att tillverkaren är i färd med att ta fram en stor 3D-mobil. Dessutom uppges en modell i mellanklassen vara på gång.

Publicerad Uppdaterad

Det är på den kinesiska webbplatsen it168.com som uppgifterna om den kommande stora 3d-mobilen och den betydligt mindre modellen har publicerats. På sajten har det tidigare förekommit information och bilder på flera av Sony Ericssons senaste modeller innan de lanserats.

3D-modellen uppges ha en skärm med upplösningen 1280x720p. Storleksmässigt påminner den nästan om en mindre surfplatta och på den svenska marknaden är det bara Dell Streak 5 som kan mäta sig med den. I likhet med modellerna från konkurrerande tillverkare ska man inte behöva några särskilda glasögon för att uppleva 3D-effekterna.

När det gäller den andra modeller är uppgifterna lite mera konkreta och uppges komma från en så kallad UAProf-fil som uppges vara nedladdad från Sony Ericssons webbplats. Det rör sig om en modell som skulle placera sig mellan Neo och  Ray med en skärm på 3,5 tum.

Bakom den interna modellbeteckningen M11 ska det dölja sig en telefon med en processor av typen Cortex A8 som har Android 2.3 installerat.